Malacká dychová kapela Bečkovi chlapci pokrstila v utorok 19. januára v priestoroch kina svoje prvé CD a DVD. Zoskupenie spolu pôsobí rok a pol a v súčasnosti je nováčikom v obľúbenej TV Šláger.

Na krst spojený s koncertom hudobníci pozvali aj speváčku Oľgu Baričičovú, ktorá je už v tejto brandži ostrieľaná a diváci ju poznajú práve zo spomínanej hudobnej televízie. Sprievodné slovo patrilo ďalšiemu interpretovi dychovej hudby Karolovi Hegnerovi.

Koncert trval dve hodiny a prišlo si ho vychutnať približne 180 hostí. Na podujatí vládla príjemná rodinná atmosféra. Ujsť si ho nenechal ani primátor mesta Juraj Říha. A o tom, že stál naozaj za to, svedčia reakcie Malačanov na facebooku. „Včerajší koncert v Malackách spojený s krstom CD hodnotím na jednotku. Super atmosféra, super publikum, milí hostia, super horúco. Gratulujem a prajem veľa úspechov, veľa koncertov, veľa fanúšikov,“ napísala Dana. A Andrea vychválila koncert ešte viac: „Boli ste perfektní, super zážitok, dobre sa vás nielen počúva, ale aj na vás pozerá, super uvoľnená atmosféra, veľmi vám to pristane. Váš výkon sa slovami ani nedá opísať. Ste NAJ NAJ NAJ.“

Zoskupenie Bečkovi chlapci tvorí štvorica hudobníkov: František Bečka, Maroš Fonc, Michal Hýll a Jakub Král.

Zdroj: malacky.sk
Text: N. Jánošová, foto: O. Hozák