Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism od dnes predstavuje svoju bohatú turistickú ponuku aj na Instagrame. Okrem Facebooku a Twitteru sa tak návštevníkom, tým rozhodnutým, ale aj tým nerozhodnutým navštíviť náš región, ukážu atrakcie a krásy bratislavského regiónu a tipy na výlety na adrese:                        www.instagram.com/bratislavaregiontourism

„Je veľmi dôležité prispôsobovať sa trendom. Význam sociálnych sietí je čoraz väčší a máme možnosť osloviť stále viac ľudí. Považujem to za krok vpred nielen pre nás, teda pre samotnú krajskú organizáciu, ale najmä pre našich členov. Pre múzeá, mestá, vinárstva ale aj menšie obce. Otvoria sa nám ďalšie možnosti propagácie nielen destinácií, ale aj akcií, na ktoré dokážeme presnejším cielením pozvať viac návštevníkov,“ uviedol výkonný riaditeľ  krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Aplikácia, ktorú je možno navštevovať aj prostredníctvom webovej stránky používa viac ako 400 miliónov užívateľov. Instagram je jednoduchý spôsob, ako zachytiť a zdieľať najdôležitejšie momenty zo života a premeniť každodenné fotografie a videá do umeleckých diel a deliť sa o ne s rodinou, priateľmi a všetkými, ktorí zdieľajú daný profil. Slúži na sledovanie sveta nie len ľudí z blízkeho okolia ale aj inšpiratívnych fotografov, športovcov, celebrít, módnych ikon a mnoho ďalších. Instagram umožňuje okamžite zdieľať fotografie a videá na Facebooku a Twitteri, čím umožňuje všetky sociálne siete navzájom prepojiť.