Fun Rádio Dohoda už pozná kompletný line-up. Festival ponúkne bohatý a originálny program. Okrem výbornej hudby zažijú návštevníci aj množstvo zábavy, o ktorú sa postarajú ostrieľaní dídžeji a moderátori Fun rádia. V Malackách sa 30. júla môžeme tešiť na Sajfu a Didianu.
„Verím, že si Fun Rádio Dohodu nenecháte ujsť a uvidíme sa. Milé Malacky a Nitra, dohodnime sa, že sa spolu zabavíme ako na žiadnom inom festivale. Dovidenia,“ odkazuje spevák Richard Müller. Okrem neho, či už avizovaného Adama Ďuricu, Polemicu a Fragile, v Malackách vystúpia aj Kmeťoband, Komajota a Sima Martausová.

„Vyberali sme kapely, ktoré na Fun Rádio Dohode už dlhšie nehrali, ale samozrejme nesmú chýbať ani populárne stálice. Festival sme sa snažili oživiť novým a jedinečným programom, ktorý si pre vás pripravili všetci interpreti len na Dohodu. Vidieť a počuť budete napríklad Polemic v rytmoch salsy či  Richarda Müllera, ako si zaspieva so Simou Martausovou. Aj kapely, ktoré budú hrať v skorších časoch, rozhodne stoja za to. Mali sme problém s tým, že sme chceli všetkých posunúť do prime-time-u, no nevedeli sme sa dohodnúť na ich poradí, keďže každý by si zaslúžil najlukratívnejší čas. Aj preto ľuďom odporúčam prísť na Dohodu už na jej začiatku,“ prezrádza Dorota Hrančíková z Key Art Agency, ktorá je spoluorganizátorom Fun Rádio Dohody.
„Už sa veľmi teším na leto. Fun Rádio Dohoda má totiž veľa naj. Zbehnú sa tam najveselší, najvytrvalejší a najnáročnejší ľudia z celého Slovenska. Chystám pre nich veľkoplošnú obrazovku, na ktorej pôjdu všetky skladby aj s originálnymi klipmi, aby svoje hviezdy nielen počuli, ale aj videli. V ponuke bude aj Fun Party Chat – SMS odkazy a selfie v reálnom čase cez obrazovky a kopec iných atrakcií. Bude to riadny bengál,“ teší sa s úsmevom DJ Julo alias Python.

Okrem spomínaných hudobníkov vystúpia tento rok na novej, lepšej a väčšej Dohode aj Mista, Puding pani Elvisovej či Funkiez. Prvých tisíc vstupeniek je za zvýhodnenú cenu – 13 eur! Neskôr budú stáť 15 a priamo na mieste 17 eur. Deti do 130 centimetrov sa môžu zabávať zdarma. ZŤP osoby majú zvýhodnenú cenu – lístok si kúpia s 50% zľavou. Lístky sa dajú kúpiť v sieti www.predpredaj.sk alebo prostredníctvom webu Dohody www.funradio.sk/dohoda/.

Účinkujúci na Fun rádio Dohode v Malackách:
Richard Müller
Fragile Queen
Adam Ďurica
Polemic + Campana Batucada
Funkiez
Kmeťoband
Puding Pani Elvisovej
Sima Martausová
Komajota
Mista
Dj Julo Alias Python

-ts/red-

Zdroj: malacky.sk