Víkend hokejbalových šampiónov napíše už počas najbližšieho víkendu 28. a 29. januára v Aréne 71 v Gajaroch svoje piate pokračovanie. Turnaj regionálnych majstrov má opäť skvelé obsadenie a ešte fantastickejšie novinky.

 

Dvanásť mužstiev z celej republiky sa pobije v štyroch skupinách o postup do play-off. Celkový víťaz si odnesie mimoriadne cennú postriebrenú trofej, sadu jedinečných tričiek a navyše aj diplomy a šiltovky s podpisom dlhoročného slovenského reprezentanta v ľadovom hokeji, Ľubomíra Višňovského.

Ocenení budú i najleší hráči jednotlivých zápasov, zaujímavé vecné ceny sú pripravené pre najlepších jednotlivcov celého podujatia. Všetky duely budú podrobne monitorované, chýbať nebude online live prenos, či štatistiky aktualizované na webe TOPhbl.sk už počas prebiehajúcich zápasov.

„Vďaka našim skvelým sponzorom a partnerom chceme pripraviť naozaj jedinečný turnaj, aký tu ešte nebol. Veríme, že tímy v Gajaroch predvedú hokejbal svetovej triedy a všetci sa dobre zabavia,“ vraví Peter Ernest, jeden z organizátorov podujatia.

Titul kráľa regionálnych líg budú obhajovať skalickí Indiáni, ktorí naposledy vo finále pokorili Farmu Petržalka. Zastúpenie majú i ligy z Bratislavy, Pezinka, Skalice, Žiliny, Popradu, Prešova, Vrábeľ, Zvolena a Veľkého Krtíša.