Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism je od dnes do nedele, 19. februára súčasťou prestížneho veľtrhu cestovného ruchu Holiday World v Prahe.

 

„Dostupnosť a kvalitné služby vytvárajú z bratislavského regiónu atraktívnu destináciu najmä pre našich susedov. Najpočetnejší návštevníci bratislavského regiónu sú práve Česi, z čoho vyplýva veľká zodpovednosť o udržanie takto nastaveného tempa aj naďalej. Byť súčasťou veľtrhu Holiday World vnímame ako výzvu ukázať našim susedom čo je v regióne výnimočné, zaujímavé a pre nich atraktívne, aby si k nám stále nachádzali cestu,“ poznamenal výkonný riaditeľ krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Veľtrh Holiday World je jednou z najvýznamnejších udalostí svojho druhu v odvetví cestovného ruchu v strednej Európe. Tento rok sa uskutoční už 26-ty ročník predmetného stredoeurópskeho veľtrhu cestovného ruchu, ktorý je zameraný predovšetkým na B2C stretnutia. Veľtrh Holiday World aj tento rok odprezentuje ponuky cestovných kancelárií, národných turistických centrál, ukáže nové trendy v spôsobe trávenia voľného času, ponúkne možnosti nových destinácií. Bude prehliadkou toho najlepšieho, čo dokáže oblasť turizmu v súčasnosti ponúknuť. Na veľtrhu sa tento rok počas 4 dní očakáva reprezentatívne zastúpenie turistických destinácií z viac ako 40 krajín celého sveta a celkovo sa predstaví viac ako 700 vystavovateľov.

Minulý rok prilákal veľtrh 652 vystavovateľov z celého sveta a celkom 30 950 návštevníkov, 7 520 účastníkov odbornej verejnosti a 660 zástupcov médií. Tento rok sa predpokladá návštevnosť viac ako 30 000.

 

Zástupcovia Krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism sa počas veľtrhu zúčastnia mnohých pracovných stretnutí. Expozíciu nájdete v hale Priemyselný palác s číslom stánku 201 v pravom krídle.

 

Ďalšími spoluvystavovateľmi budú Termál s.r.o Veľký Meder, Rezort Piešťany, Región Senec, Mesto Spišská Nová Ves, OOCR Stredné Slovensko, Turizmus regiónu Bratislava, OOCR Tatry -Spiš- Pieniny, Región Vysoké Tatry a Bratislava Tourist Board.

Tešíme sa na stretnutie s Vami na veľtrhu Holiday World 2017 v Prahe v Českej republike!