Prvýkrát sa tento rok stretnú rodičia a deti pri oslavách medzinárodného dňa detí v Holíči. Vo štvrtok 1. 6. od 16:00 bude tento deň v priestoroch Reštaurácie Jozef II. a Holíčskeho pivovaru Wywar. Pre deti bude pripravená detská diskotéka, súťaže, fotokútik, skákací hrad a sladké prekvapenie. Pre rodičov a všetkých návštevníkov bude pripravené špeciálne menu.

 

Súčasťou Detského dňa v Holíči bude aj detská diskotéka. „Chceli sme urobiť niečo zaujímavé, máme tu super priestor, môžeme využiť vonkajšie parkovisko. Proste urobíme niečo trošku inak. Navyše veríme, že sa deti kráľovsky pobavia a vznikne tak nová tradícia, “ dodáva jeden z majiteľov reštaurácie a pivovaru, Martin Kadlec.

 

Pre všetky deti bude pripravené za účasť sladké prekvapenie, a ak budú deti šikovné môžu si vysúťažiť veľa drobných cien. „Verím, že budú všetci odchádzať spokojní. Robíme to pre deti a snáď sa nám podarí ich zaujať. Detský divák je veľmi náročný, “ dodáva s úsmevom Kadlec.

 

Lákadiel do programu bolo veľa a nie je vylúčené, že sa program ešte rozšíri. „Premýšľali sme o kúzelníkovi, trampolínach, obrích bublifukoch, až po veľké nafukovacie atrakcie. Času máme ešte dosť, takže uvidíme, s čím našich hostí a návštevníkov prekvapíme,“ zostáva tajomný Kadlec.

 

Pre rodičov bude pripravené lahodné holíčske pivo, domáci kváskový chlieb, pizza, farmárske produkty a ďalšie dobroty z domácej záhradky. „V poslednej dobe sme začali robiť aj vlastné hamburgery, domáce hranolky. Bola to alchýmia – vlastné žemle, omáčky, mäso z vlastných zdrojov a vypestovaná zelenina. Snáď budú všetci nadšení a užijú si sviatok detí aj dospelí,“ uzatvára predstavenie akcie Detský deň v Holíči, Martin Kadlec.

 

Vstup na akciu je bezplatný.