Minulý týždeň Skalica zažila neskutočnú akciu pod názvom i-Clinic MIKADO CITY RACE 2017, ktorá sa vôbec prvý krát objavila v strednej Európe. Toto nové vzrušujúce a športové podujatie ponúka možnosť nielen si zašportovať, ale aj zažiť jedinečnú zábavu, na ktorú len tak nikto nezabudne. Hlavnou myšlienkou tejto jedinčnej akcie bolo podporiť a vyzbierať finančné prostriedky pre chránenú dielňu a denný stacionár MIKÁDO v Skalici. Nie je nič lepšie ako si užiť deň zábavy a pohybu s vedomím, že ste prispeli na skvelú vec. Všetkým zúčastneným veľmi pekne ďakujeme!

 

27.5.2017 sa od 9:00 otvorili brány dopravného ihriska v Skalici, kde sa odštartovala registrácia účastníkov. Účastník dostal svoje štartovacie číslo s čipom, ktorý monitoroval rýchlosť, trasu a výpočet kalórií, k tomu tričko MIKADO CITY RACE 2017, medailu a ešte prvých 100 účastníkov dostalo na energiu drink absolutely zero od Monster Energy. Potom už ich čakala 2,6 km dlhá prekážková dráha, ktorá sa skladala z desiatich MAXI nafukovacích prekážok a piatich pohybových prekážok. Účastníci boli rozdelený do heatov po maximálne 50 ľudí. Pred každým štartom ich čakala rozcvička v podaní Lenky a Magdalény, a moderátorská dvojica JOHNNY B so Zuzanou Čímovou, ktorí vždy nabudili súťažiacich k maximálnemu výkonu. MIKÁDO CITY RACE prišiel podporiť aj známy raper EGO, Dušan Pašek ml., Majstri Slovenska v Hokejbale HBK Hokejmarket Skalica, SPARŤAN RACE team zo Sečoviec a tiež blogerka Gabriela Mackaničová @sexykecky).

Akcia je určená pre všetky vekové kategórie a bolo skvelé vidieť rodiny s deťmi, či jednotlivcov ako si užívajú pohyb a zábavu. Pre tých najmenších bola pripravená FUN ZÓNA a špeciálna BABY iMOVE ZONA, ktorá je zameraná na rozvíjanie motorickej zručnosti tých najmenších pod vedením Adama Truhlářa

Teraz ľutuješ, že si nebol? alebo že si o akcii nepočul? Všetko môžeš napraviť a zúčastniť sa ďalšieho kola v Bratislave, ktoré sa uskutoční 16.9.2017 alebo v Prahe 6.10.2017, ďalšie mestá sú v hre. Určite denne sleduj novinky na našom facebooku a možno zavítame práve do tvojho mesta. Zostaň naladený na 5K INFLAFATBLE OBSTACLES FUN a čoskoro sa vidíme na ďalšom závode. Tešíme sa

Facebook: https://www.facebook.com/5K-Inflatable-FUN-11287514339145…/…

Instagram: @5kinflatablefun

WEB & REGISTRÁCIA:  http://www.5kinflatablefun.eu

APLIKÁCIA pre mobil: 5K inflatable obstacles fun

BRATISLAVA: https://www.facebook.com/events/205820616579033/?fref=ts

PRAHA: https://www.facebook.com/events/116214068929602/?fref=ts

 

Stiahnite si mobilnú aplikáciu pre váš telefón s operačným systémom Android a iOS. Aplikácia 5K INFLATABLE OBSTACLES FUN je dostupná zadarmo pre iOS v AppStore a pre Android  v Google Play.