Podujatie Vinári v chotári, Modranský piknik, Otvorenie seneckého leta, Dni Petržalky a Čerešňový juniáles v Dúbravke spestria víkendový program. Tretí júnový víkend bude bohatý na podujatia v letnom duchu, ktoré prinesú pestro zameraný program. Zabavia sa deti, celé rodiny i partie dospelých!

 „Podujatia tohto víkendu prinesú návštevníkom bratislavského regiónu možnosť užiť si letné dni aktívne strávené vonku. Na každom kroku je pripravený pestrý program, atraktívny pre všetky vekové kategórie vrátane rodín s deťmi,“ povedal výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

 

V piatok a v sobotu 16.-17.júna, Vás srdečne pozývame na netradičnú ochutnávku vín na podujatie Vinári v chotári do Modry! Degustovať sa budú vína s výhradne modranským rodokmeňom, priamo vo viniciach nad Modrou, teda na mieste kde sa víno rodí. V slnkom zaliatych vinohradoch s výhľadom na celú Modru Vás okrem výborného vína čaká i výstava traktorov, kultúrny program a množstvo aktivít pre celú rodinu. Podujatie prebieha v blízkosti Farmy pod Gaštankou, takže núdza nebude ani o domáce jedlo! KOCR Bratislava Region Tourism je i tento rok partnerom podujatia.

Otvorenie letnej sezóny na slnečných jazerách v Senci bude už v sobotu 17.júna a my budeme pri tom! Príďte s nami privítať leto, odfotiť sa v našom stánku a získať tipy na letné výlety a podujatia v regióne. Samozrejme je pripravený bohatý hudobný i sprievodný program celého podujatia, ktorý bude tradične zakončený slávnostným ohňostrojom! Pre deti sú pripravené súťaže, skákacie hrady, kolotoče a mnoho ďalšieho. Program na Seneckom lete začne už od 12:00, tešíme sa na Vás!

Sobotné poobedie Vás pozývame užiť si pestrý program v čerešničke Bratislavy, Dúbravke! Príďte sa zabaviť na čerešňový juniáles do Dúbravky, ktorá oživuje svoje tradície v pestovaní čerešní! Program podujatia začne o 15:00 a zabaví deti i dospelých. Na juniálese nebude chýbať príjemná hudba ani vynikajúce jedlo. Partnerom podujatia je KOCR Bratislava Region Tourism, preto Vás radi uvidíme a informujeme o tipoch na letné výlety v našom regióne.

Na lúke Otčenáške v Modre-Harmónií sa bude v sobotu konať piknik! Modranský piknik v historickom štýle si pre Vás pripravil bábkové divadlo, pantomímu, tančiareň, energickú swingovú hudbu a mnoho ďalšieho! Poďte si užiť letný deň na lúke v krásnom prostredí, prineste si piknikové koše, deky a vychutnajte si výnimočnú atmosféru podujatia. Program je pripravený od 13:00 až do 22:00 a nadchne dospelých i rodiny s deťmi!

Víkend bude na rozmanité podujatia naozaj bohatý. Srdečne Vás pozývame aj na Festival pouličného divadla konajúci sa od piatka do nedele v Pezinku. Zaujímavé akcie prebiehajúce cez víkend sú i Premeny Harfy na Červenom Kameni, historické podujatie Stredovek pri Dunaji v Bratislave, alebo športové podujatie Cyklopreteky v Chorvátskom Grobe. Užite si letnú atmosféru v bratislavskom regióne a sprestrite si víkend na jednom z víkendových podujatí.

Viac informácií o aktuálnych podujatiach nájdete na www.gob.sk