Craft Beer Festival, Street Food Park, Bratislavské mestské dni 2018, Dobrý trh na Jakubáku, Deti hýbu svetom, či Samove hry ponúknu netradičný víkendový zážitok.

 

 „Akcie počas tohto víkendu podporia aktívne trávenie voľného času obyvateľov ale sú aj turisticky atraktívne pre turistov regiónu. Lokálne pivá budete môcť ochutnať v Starej tržnici a nás nájdete prezentovať regionálne zaujímavosti na Dobrom trhu na Jakubovom námestí,“ povedal výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Jedinečný ochutnávkový Craft Beer Festival dnes zavítal do bratislavskej Starej tržnice. Odprezentuje sa množstvom pivovarov a degustáciou zo sklenených degustačných pohárov a taktiež rozhovormi s ich tvorcami. Ochutnať lokálne pivá tak môžete až do piatka.

Počas Salónu Piva bude na námestí pred Starou tržnicou Street Food Park a to až do soboty 21.apríla. Ten je známy chutným pouličným jedlom a dobrou atmosférou. V skvelej  atmosfére si príďte užiť podujatie  v  spoločnosti priateľov, kolegov, či známych.

Piatok až nedeľa bude už po 15-ty raz obľúbeného podujatiu Bratislavské mestské dni. Opäť sa otvoria brány múzeí, galérií, ZOO a iných obľúbených miest pre širokú verejnosť. Nebudú chýbať ani koncerty a Tohtoročnou novinkou budú trhy na Primaciálnom námestí. Môžete sa tešiť tiež na vyhliadkové plavby na Dunaji či obľúbené lesnícke dni na Železnej studienke a Kamzíku. Tyršovo nábrežie bude zase patriť smetiarom a téme odpadu.

Jarný, voňavý a zelený, aj taký bude Dobrý trh na Jakubáku. Príďte sa potešiť z jari po dlhej a chladnej zime! Čakať vás tam bude tradične kvalitný nákup a bohatý program. Nebudeme tam chýbať ani my. Počas celého dňa tam nájdete aj náš stánok, kde vám poradíme ako tráviť voľné chvíle v bratislavskom regióne.

Na svoje si v sobotu prídu aj tí najmenší! A to v Malackách na veľtrhu- Deti hýbu svetom v Event Hall Malacky. Môžete sa tešiť na krásne štýlové oblečenie, doplnky, tašky, kozmetiku a nebudú chýbať pochúťky na doplnenie energie.  Čaká na Vás kultúrny program a vystúpi aj PACI PAC.

Devínska Nová Ves tradične otvára svoju turistickú sezónu podujatím Samove hry. 12-ty ročník Samových hier prinesie skupiny historického šermu, bojové jazdy na koňoch, sokoliarov, prezentáciu umeleckých remesiel a hudobné vystúpenia. To všetko a oveľa viac v sobotu na námestí Jána Kostru v Devínskej Novej Vsi!

 

Viac informácií o aktuálnych podujatiach nájdete na www.gob.sk