Mestské centrum kultúry v Malackách pripravilo počas Kultúrneho leta 2018 pre milovníkov hudobného žánru sériu koncertov.  V rámci tzv. Hudobných štvrtkov v kaštieli sa nám 16.augusta 2018 o 19.00 hod. predstaví kapela King Shaolin. 

Táto new-age pop-rocková kapela vznikla v lete roku 2012. Kapelu tvoria spevák, gitarista a skladateľ v jednej osobe Dominik Štofko, Norbert Neuschl (basgitara, sprievodné vokály), Michal Skácel (bicie nástroje) a Michal „Mustafa“ Neffe (gitara, sprievodné vokály). Prvý singel „My road“ sa dostal do hranosti hudobnej televízie ÓČKO TV. Single kapely sa dostali do hranosti slovenských rádií, ako Europa 2, Fun Rádio, Rádio Expres, Rádio Slovensko a mnohých ďalších. V roku 2013 kapela odohrala za 9 mesiacov dve klubové turné, letné festivaly a získala angažmán v Miláne. V roku 2014 kapelu KING SHAOLIN nominovali v kategóriách: interpret roka a koncertná kapela roka v Radiohead Awards a na objav roka v rámci hudobných cien ZAI. Skladby kapely sa dostali tiež do českej MTV, ÓČKO TV, MUSIQ 1TV. V roku 2015 KING SHAOLIN získali druhé miesto na medzinárodnom festivale piesne v poľskom Rzeszowe a tiež ocenenie za najlepšiu kompozíciu za skladbu „Friend“ bolo odovzdané autorovi Dominikovi Štofkovi. V roku 2016 kapely vydala EP s názvom „Burn Inside“, z ktorého boli úspešne zaradené do rádiových rotácii skladby „Money In My Soul“ a „Waiting“. Singel „Money Iny My Soul“ sa držal 9 týždňov v prvej stovke najhranejších skladieb na Slovensku. V roku 2017 kapela vydala dlho očakávaný druhý album „Play Against The Rules“. K tomuto albumu absolvovala klubové turné po slovensku s názvom MARESI TOUR 2017.

Kapela King Shaolin pôsobí na scéne viac ako 5 rokov a patrí medzi angažované formácie, ktoré hrajú okolo 100 koncertov ročne. King Shaolin prináša tam kde sa objaví, pozitívny vibe, prepracovanú unikátnu performance, a hlavne dobrú zábavu a plnohodnotný kultúrny program.
Hlavnou myšlienkou kapely, je šíriť pozitívny postoj k životu, vytvárať nezabudnuteľné chvíle na svojich vystúpeniach a byť otvorený a pravdivý voči sebe i ostatným.
Kultúrne leto 2018 je realizované s podporou Mesta Malacky a Bratislavského samosprávneho kraja.

vstupné: 5 €
Vstupenky si môžete zakúpiť v pokladni kina alebo na
http://www.mckmalacky.sk/klient-131/kino-164/stranka-5008/film-251472alebo na mieste pred koncertom.