Najväčší česko-slovenský hudobný open air festival Cibula Fest, ktorý každoročne privíta tisíce fanúšikov festivalovej zábavy v pohraničnom pásme na letisku v Holíči, hlási prvé mená. V minulosti na ňom vystúpili viaceré hviezdy svetovej hudobnej scény, no tento rok bude line up výlučne československý. Len máloktorý interpret z oboch brehov rieky Moravy sa počas jedenástich ročníkov na festivale nepredstavil a v roku 2020 do jeho historických štatistík pribudnú ďalší.

 

Každá edícia Cibula Festu ponúkla niekoľko desiatok interpretov a inak tomu nebude ani teraz. Medzi tými, ktorí tu zažijú premiéru sú interpreti ako Vašo Patejdl, Slniečko, v Čechách nesmierne populárna kapela Mirai či stálica folkovej scény Fleret. Okrem nich sú medzi prvými ohlásenými aj Čechomor, Kollárovci a Helenine oči, ktorí sa už v minulosti fanúšikom open air zábavy v Holíči predstavili. A to je len začiatok. Ďalšie zvučné mená ohlásia organizátori festivalu, ktorý na tri dni otvorí svoje brány 16. 7. 2020, neskôr. „V roku 2019 sme zmenili dispozíciu festivalu a program sme zložili len z českých a slovenských účinkujúcich. V minulosti sme tento koncept oživili zahraničnými hviezdami ako Alphaville, Scooter, Thomas Anders, Bell, Book and Candle, Cpt. Jack a ďalšími, no chceli sme vrátiť festivalu jeho pôvodnú tvár. Tá sa v uplynulom ročníku osvedčila, o čom svedčí množstvo pozitívnych reakcií návštevníkov na sociálnych sieťach,“ vysvetlil organizátor festivalu Vladimír Chrenka.

Cibula Fest ponúkne v roku 2020 návštevníkom opäť hudobnú smršť na troch pódiách a finálny počet interpretov znovu prekročí päťdesiatku. Organizátori pripravili pre verných, ale aj nových návštevníkov limitovanú edíciu 1000  trojdňových vstupeniek za exkluzívnu cenu 25 €, ktorá bude platná do 31. 12. 2019, alebo do vypredania.

 

Viac info na www.cibulafest.eu

Vstupenky v sieti ticketlive.sk