S blížiacim sa 1. májom už mesto začalo pripravovať mimoriadne obľúbené podujatie Prvomájové Malacky. Uskutoční sa na tradičnom mieste – v Zámockom parku – avšak tentoraz prinesie plno noviniek. Tou najdôležitejšou bude rozdelenie parku na tri zóny: detskú, westernovú a farmársku, pričom v každej bude množstvo tematických atrakcií.

Súčasťou Prvomájových Malaciek bude tento rok nový festival pre mladých Urban Fest. Primátor mesta Juraj Říha: „Chceli sme podujatie osviežiť niečím novým, a tak tento rok rozširujeme jeho zameranie z rodín a seniorov aj na mladých. Urban Fest prinesie ukážky extrémnych športov, vystúpenia známych raperov, adrenalínové exhibície a mladí budú mať možnosť vyskúšať si na vlastnej koži veľkú U-rampu.“  

O dobrú náladu sa na hlavnom pódiu postarajú malacké hudobné i tanečné súbory. Zlatým klincom bude obľúbená slovenská skupina, avšak jej názov zatiaľ neprezradíme. Prvomájové Malacky sa uskutočnia v nedeľu 1. mája od 10. hodiny v Zámockom parku. Všetky informácie budú postupne prinášať mestské médiá.

Text: -lubi-, foto: -otano- (archív)

Zdroj: malacky.sk