Dramaturgicky upravený príbeh adaptácie známej Andersenovej rozprávky Ľadová kráľovná. Príbeh o láske i nenávisti, popretkávaný vtipnými scénkami a nádhernými pesničkami. Minulý rok ho úspešne uviedli do kín a spustil naozaj veľký ohlas. Medzi deťmi sa najobľúbenejšou postavičkou stal milý snehuliak Olaf, s ktorou sa chcú všetky deti zoznámiť. Animovaným postavičkám vo filme v slovenskej verzii prepožičali svoje hlasy Lucia Molnárová – Bugalová a Andrea Kiráľová – Somorovská.

 

V rámci hodnotenia svetového dabingového spracovania uspela slovenská verzia na 6.mieste. Obe predstaviteľky sú nielen skvelé herečky ale aj vynikajúce speváčky a v programe nielen hrajú, ale aj naživo spievajú originálne pesničky, zaznie aj Oscarom ocenená titulná pieseň. Do tretice ich bude v programe sprevádzať veselý snehuliak Olaf.

 

Hrajú:

Lucia Bugalová (Molnárová) – Anna

Herečka (známa napr. z Ordinácie v ružovej záhrade, kde si zahrala so svojou sestrou dvojičkou Petrou Molnárovou, film Kameňák 4) a speváčka (ako speváčka sa predviedla napr. v Hlase Česko Slovenska v tíme Michala Davida). Pracuje aj ako dabingová herečka.

Andrea Somorovská (Kiráľová) – Elza

Moderátorka, speváčka a herečka, členka hereckého súboru Divadla Nová scéna, hosťovala v divadlách – SND, Divadlo West, Divadlo A. Bagara Nitra, Teatro Wustenrot. Svoje herectvo uplatňuje aj v televízii napr. v seriáli Rodinné prípady) a dabingu. Svoj hlas prepožičala mnohých známym herečkám napr. môžeme spomenúť Reese Witherspoon, Megan Fox, Scarlett Johansson či Cameron Diaz.

 

Snehuliak Olaf – Veselý zábavný maskot, ktorý vie aj tancovať.

Dom kultúry Senica, štvrtok 9.2.2017 o 16,30 h.

Vstupné: 7 €

predpredaj: Infosen Senica a www.msks.senica.sk