Už len pár voľných lístkov zostalo na hudobno-tanečnú show Tanečnej umeleckej skupiny Čarovné Ostrohy s programom „Rockom Krokom“ alebo folklór natvrdo, ktorá sa uskutoční 20. 3. 2017 v Dome kultúry Senica o 19,00 hod. Čarovné ostrohy sú považované za zakladateľov folklórnej moderny a sú zoskupením, ktoré reprezentuje slovenský netradičný folklór doma i v zahraničí.

Čarovné ostrohy stihli za pomerne krátky čas svojej existencie (vznikli v roku 2004) excelovať v niekoľkých výnimočných tanečných a divadelných predstaveniach na domácej i svetovej scéne.

Vstupné na predstavenie je 12 €, ktoré si zakúpite v Infosene Senica na t.č.0346516459 alebo cez internetový portál www.msks.senica.sk.

Zdroj: senica.sk

 

Čarovné ostrohy sú považované za zakladateľov folklórnej moderny a sú zoskupením, ktoré reprezentuje slovenský netradičný folklór doma i v zahraničí.

Čarovné ostrohy stihli za pomerne krátky čas svojej existencie (vznikli v roku 2004) excelovať v niekoľkých výnimočných tanečných a divadelných predstaveniach na domácej i svetovej scéne.

V roku 2010 sa prepracovali medzi desiatku finalistov súťaže Česko – Slovensko má talent, ich tanečné majstrovstvo sa dostalo do širšieho povedomia publika a svojimi oduševnenými vystúpeniami si získali srdcia divákov.

Medzi posledné a najznámejšie vystúpenia skupiny patrí energická šou Rockom krokom alebo folklór natvrdo, v ktorej za asistencie vzdušných akrobatiek, breakdancerov a rockových muzikantov predvádzajú jedinečné choreografie svetovej pop-music s kombináciou najznámejších folklórnych piesní v rockovom prevedení a spájajú tak svet tradícií so svetom moderného prejavu.

Za svoje doterajšie najväčšie úspechy považujú otváranie MS v hokeji v Bratislave, otváranie Olympíjskeho domu v Londýne, pravidelne hosťujú v Libanone a pyšní sú najmä na ročné angažmá v Las Vegas s 360 vystúpeniami.

Členovia súboru tvrdia, že Čarovné ostrohy nie sú len dynamický tanečný štýl, ide predovšetkým o životný štýl. Preto odkazujú: ,,Buďte aj Vy štýloví! Užívajte si Čarovné ostrohy!“

Zdroj http://www.carovneostrohy.sk/

 

Hudobno tanečná show ROCKOM KROKOM