– Peter Cmorík si poriadne užíva ! A nielen on, havanaživot majú aj kapely Smola a Hrušky, Karpatské chrbáty, Martin Jakubec a mnohí ďalší umelci…Čo sa za tým skrýva ? Využíte voľnú nedeľu 05.06.2016 a príďte sa s celou rodinou pozrieť na letisko v Senici a havanaživot môžete mať aj vy !

  1. júna 2016 sa na letisku v Senici uskutoční narodeninový benefičný koncert Útulku pre psov v Senici pod názvom:

Máme HAVANAŽivot

“ je to taká slovná hračka, ktorá však výstižne charakterizuje, že práve práve pes z útulku, je ten pravý havo na život” – vysvetľuje jeden z členov neziskovej organizácia Cerberus, ktorá psí útulok v Senici prevádzkuje už 10 rokov.

Silným magnetom pre všetkých návštevníkov bude okrem samotných psíkov aj účasť známych tvári, ktorí aj týmto spôsobom vyjadrujú svoju podporu nemým tváram bez domova. Martin Šmahel, Miriam Kalisová, Janka Hospodárová, Binďo či Janko Slezák sú zárukou profesionálneho moderovania a skvelej zábavy počas celéh programu, ktorý štartuje už od 10:00 a potrvá až do večerných hodín.

V zozname gratulantov a účinkujúcich nájdete také mená, ako už spomínaný Peter Cmorík, kapela Smola a Hrušky, skupina Katars, Walk On, aj svojrázny Martin Jakubec, či zoskupenie Karpatské chrbáty. Domácich seničanov bude reprezantovať raper Hely a Senická heligónka aj s účasťou samotného primátora Senice – Branislava Grimma.

Celé podujatie sa ponesie v rovine oslavy 10-teho výročia útulku a zároveň Dňa detí. Deti sa môžu tešiť nielen na vystúpenia psíkov, pripravený je pre ne aj nafukovací hrad, jazda na koníkoch a poníkoch, detské animácie, vyhliadkové lety, trampolína, maľovanie na tvár a ďalšie disciplíny, kde môžu ukázať svoju šikovnosť a budovať pozitívny vzťah k štvornohým priateľom. Na koncerte nebudú chýbať ani aktuálni čakatelia na nový domov. Podporiť ich prídu aj majitelia psíkov, ktorí si svojich miláčikov z útulku už adoptovali.

Ďalšie informácie a podrobnosti nájdete na stránke útulku: www.utuloksenica.sk alebo na facebook stránke: www.facebook.com/UtulokSenica1/

Účinkujúci:
Peter Cmorík
Smola a hrušky
Karpatské chrbáty
Senická heliogónka
Martin Jakubec
Walk On
KatArs
Hely
Neznámi
Mažoretky Šaštín stráže
Romale Gila

Moderátori:

Binďo
Janka Hospodárová

Hostia:
Ján Slezák
Martin Šmahel
Miriam Kalisová
Lucia Hablovičová
Aďka Tomeková
OZ Mačka vo vreci

Sprievodné akcie pre deti:
n
afukovací hrad, trampolína, vyhliadkové lety, jazda na koníkoch a poníkoch, maľovanie na tvár, športové súťaže, psie záprahy

Vstupné: dobrovoľné

 

Máme HAVANAŽivot