Chystáte sa navštíviť Záhorie? Ešte predtým, ako tak urobíte, nezabúdajte na jednu dôležitú vec, ktorou je ubytovanie. Aby sme vám celý proces uľahčili, vybrali sme pre vás päť tých najlepších, ktoré sú v súčasnosti k dispozícii.

.

Vilka pri jazere 664

Zdroj: Hauzi

Zdroj: Hauzi

Kto by nechcel bývať priamo pri jazere? Ak patríte k milovníkom čerstvého vzduchu a prírody, Vilka pri jazere 664 je pre vás tou najlepšou voľbou. Turistov už dlhý čas teší krásnym prostredím, príjemným prístupom majiteľov a priestrannosťou. Mnohí si tiež pochvaľujú vybavenosť a možnosť parkovania priamo pri objekte.

Vilka sa nachádza priamo v areáli golfového ihriska Penati Golf Resort. Okrem golfu sa vám však naskytujú aj ďalšie možnosti trávenia voľného času. K dispozícii sú tenisové kurty,  workout ihrisko aj wellness.

.

Chalupa u Držkovcov

Zdroj: Hauzi

Zdroj: Hauzi

Chalupa u Držkovcov, ktorá sa nachádza v Brezovej pod Bradlom v časti Držkovce, je ako stvorená pre väčšie skupiny priateľov alebo rodiny. Disponuje totižto až piatimi spálňami a 12 lôžkami.

Návštevníci, ktorí si chatu objednali, vyzdvihujú najmä veľkosť interiéru a exteriéru, príjemné tiché prostredie a možnosť parkovania v objekte. Mnohí tiež spomínajú blízkosť k populárnym pamiatkam, ako je napríklad Mohyla M. R. Štefánika, Pamätná izba s múzeom Samuela Jurkoviča alebo Pamätník SNP.

.

Modré domčeky

Zdroj: Hauzi

Zdroj: Hauzi

Plánujete cestovať s viacerými členmi rodiny alebo priateľmi? Ak si chcete byť istí, že sa všetci ubytujete v jednom komplexe, vyberte si Modré domčeky nachádzajúce sa v Podbranči, ktoré disponujú deviatimi spálňami s 27 lôžkami.

Klientom sa na tomto ubytovaní páčilo najmä pokojné prostredie, zurčiaci potôčik pod oknami a krásne upravený areál. Mnohí chválili aj čistotu, skvelé vybavenie, pozornosť majiteľov a maličkosti, ako napríklad bezpečnostné dvierka na schodoch alebo domáce ovocie vo dvore.

.

Chata pri priehrade

Zdroj: Hauzi

Zdroj: Hauzi

Zrekonštruovaná Chata pri priehrade bude ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú ujsť od ruchu mesta a nabiť sa energiou v pokoji a tichu. Chata disponuje priestrannými izbami a veľkým exteriérom, ktorý si zamilovali najmä rodiny s deťmi.

Pre turistov, ktorí cestovali do týchto končín a navštívili Chatu pri priehrade, boli najväčšími plusmi krásne prostredie, ochotní majitelia a výborná vybavenosť objektu. Mnohých potešila aj piesočnatá pláž vo vzdialenosti len 50 m, detské ihriská a športový areál.

.

Rekreačná chata Kunov

Zdroj: Hauzi

Zdroj: Hauzi

Plánujete cestu do Senice? Vybavte si ubytovanie v Rekreačnej chate Kunov, ktorá je vhodná až pre 29 osôb. Nechýba jej ani skvelé vybavenie, pripojenie na internet a veľké parkovisko až pre 8 áut.

Turistom sa na chate páčila najmä skvelá poloha (chata sa nachádza hneď pri priehrade), príjemný majiteľ, priestrannosť a čistota.

.

Ubytovanie pre každého

Hľadáte viac možností ubytovania na Záhorí alebo by ste chceli cestovať do iných častí Slovenska? Nahliadnite do ponuky obľúbeného vyhľadávača ubytovaniaHauzi.sk, kde nájdete chaty, apartmány, hotely a veľa ďalšieho za tie najlepšie ceny na trhu.