Prípravy pred finálovým večerom sú už v plnom prúde.

 

Už tento víkend sa riaditeľka súťaže krásy Miss Záhoria spolu s organizátormi zhodla na finálovej dvanástke dievčat, ktoré sa tento rok uchádzajú o titul najkrajšej Záhoráčky.

Dievčatá si od castingov prešli niekoľkými spoločnými aktivitami, zúčastnili sa módnej prehliadky golfového oblečenia a tento víkend prebehlo ich prvé spoločné sústredenie vo Wellness Hotel Patince ****.

Počas sústredení sa finalistky pripravovali nie len kondične, ale prebiehali dôležité rozhovory, photoshootingy a dievčatá mali možnosť sa ukázať ako najlepšie vedia.

 

„Myslím si, že druhý ročník súťaže Miss Záhoria je veľmi silný. Teším sa z toho, že dievčatá sú veľmi rôznorodé, každá je krásna a úplne iná osobnosť.“, porota bude mať veľmi ťažkú úlohu. dodala riaditeľka súťaže Ing. Soňa Postová.

 

img_0764

 

Sústredením samozrejme dievčatá svoje prípravy nekončia, čaká ich ešte niekoľko akcií a ďalšie sústredenie pred samotným finále, ktoré sa blíži. Už 4.11.2016 sa dozvieme meno novej Miss Záhoria! Nenechajte si túto udalosť ujsť. Lístky na finálový večer si môžete zakúpiť už na Benefičnom festivale pre psí útulok, ktorý sa bude konať 8.10.2016 vo Františkánskej záhrade v Skalici od 14tej hodiny alebo v Turistickej informačnej kancelárii, sídliacej v budove Kultúrneho domu v Skalici. Sledujte informácie na FB fanpage Miss Záhoria. Predtým však pre Vás tím Miss Záhoria pripravil novinku tohto ročníka – sms hlasovanie, ktoré bude spustené v priebehu budúceho týždňa. Môžete tak svoju favoritku podporiť sms hlasom. Výťažok z sms hlasovania poputuje na charitatívnu činnosť Happy moment with banana, ktorá pomáha chorým deťom na Záhorí. Taktiež sa tým zapojíte o poukaz na zájazd v hodnote 300€ v cestovnej kancelárii JANA TRAVEL.

Sledujte www.misszahoria.sk alebo funpage fb – Miss Záhoria a dozviete sa viac.

Foto: Jana Lošáková Kvaltínová

 

A tu sú finalistky roku 2016:

 

1. Gréta Nosková

 

2. Viera Dobiášová

 

3. Vanesa Bajrovič

 

4. Katarína Winklerová

 

5. Dominika Piovarčiová

 

6. Nikoleta Hílková

 

7. Ivana Stotková

 

8. Denisa Marčinová

 

9. Lucia Ďuráčiová

 

10. Nikola Szombathová

 

11. Eliška Chílová

 

12. Kristína Mišová